Ingrediente
-
400-500 gr Somon2 buc
-
12-14 buc Rosii cerry
-
4-5 catei Usturoi
-
1 buc Ceapamare
-
2-3 linguri Ulei de masline
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
0,5 lingurita Saredupa gust
Mod de preparare
Multi considera ca somonul este un peste foarte gras si il consuma cu moderatie, dar vreau sa va spun ca grasimea din somon este foarte benefica organismului continand foarte multi acizi grasi Omega 3, fosfor si vitamine din grupul B. Combinatia dintre somon si rosiile cerry este alegerea perfecta. Se prepara foarte usor intr-un timp foarte scurt. Este una din retetele mele preferate, asa ca o recomand cu incredere la toti.
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
Am aflat decurind ca e mai bine pentru sanatate ca alimentele sa nu intre in contact direct cu folia argintie la copt, asa ca am incercat ceva nou si nu am dat gres. Intindem o bucata de folie argintie de marimea cam sa inveleasca pestele de doua ori, deasupra punem o bucata de hartie de copt de aceeasi marime, apoi asezam o bucata de peste. Saram si piparam. |
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|