Ingrediente
-
500-700 gr Carne de porcmuschi
-
300-400 gr Ciuperci champinion
-
1 buc Ceapamare
-
3-4 buc Castraveti muratimedii
-
3-4 catei Usturoi
-
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Am hotarat sa va prezint inca o reteta simpla de mini rulade din carne, pe site aveti inca o reteta de papanasi din carne de porc la fel de interesanta si reusita… imi place mie ideea aceasta: mici, dragute si gustoase 😉 Se pregatesc foarte usor si le puteti face nu numai pentru ocazii speciale, le serviti cu salata si garnitura preferata.
(Visited 1.922 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|