0 0
Snitel din piep de pui

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

2 buc Piept de pui dezosat si fara piele
3 buc Ouă
200 g Faina
1 lingurite Sare
0,5 lingurite Piper negru macinat
100 g Ulei de floarea soarelui

Snitel din piep de pui

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Nu cred ca voi inventa America cu aceasta reteta, dar cred ca fiecare gospodina macar o data a fost salvata cu acest fel de bucate, cand oaspetii erau deja in drum. Snitelul din piept de pui il putem servi cald sau rece pe linga o garnitura sau legumele preferate. Are succese mari la maturi dar si la copii.

Vizitat de 892 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pieptul de pui se spala, se taie bucati medii si se bate atent. Puneti neaparat o folie alimentara atunci cand bateti carnea, ca sa nu o rupeti si sa nu murdariti totul din jur. Nu le batem prea tare fiindca daca sunt prea subtiri nu sunt prea gustosi.

2
Făcut

Il asezam pe un platou, farfurie mai mare si-l saram si piparam.

3
Făcut

Procedam astfel cu toate bucatile. Daca aveti timp, puteti sa le astupati cu o folie alimentara si sa le puneti la frigider sa se marineze pentru una sau doua ore. Dar nu e obligatoriu.

4
Făcut

Pregatiti restul ingredientelor: intr-un bol bateti ouale cu un pic de sare si in altul puneti faina.
Puneti tigaia pe foc, turnati ulei si lasati sa se incinga usor.

5
Făcut

Fiecare bucata de carne batuta o treceti pe ambele parti prin faina

6
Făcut

Apoi prin compozitia de oua.

7
Făcut

Le punem in tigaia cu uleiul incins la foc mediu spre mic sa se prajeasca incet.

8
Făcut

Le rumenim frumos pe ambele parti. Dupa ce s-au rumenit frumos, le scoatem pe niste servetele de hartie pentu ca sa se stringa surplusul de ulei.

9
Făcut

Sunt preferatele mele.
Pofta Buna!

anterior
Salata cu mazare si ciuperci marinate
urmator
Urzica pentru iarna

Adaugă comentariul tău