Ingrediente
-
2 buc Piept de puidezosat si fara piele
-
3 buc Ouă
-
200 g Faina
-
1 lingurite Sare
-
0,5 lingurite Piper negru macinat
-
100 g Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Nu cred ca voi inventa America cu aceasta reteta, dar cred ca fiecare gospodina macar o data a fost salvata cu acest fel de bucate, cand oaspetii erau deja in drum. Snitelul din piept de pui il putem servi cald sau rece pe linga o garnitura sau legumele preferate. Are succese mari la maturi dar si la copii.
Vizitat de 892 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|