Ingrediente
-
2 buc Piept de puidezosat si fara piele
-
3 buc Oua
-
200 g Faina
-
1 lingurite Sare
-
0,5 lingurite Piper negru macinat
-
100 g Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Nu cred ca voi inventa America cu aceasta reteta, dar cred ca fiecare gospodina macar o data a fost salvata cu acest fel de bucate, cand oaspetii erau deja in drum. Snitelul din piept de pui il putem servi cald sau rece pe linga o garnitura sau legumele preferate. Are succese mari la maturi dar si la copii.
(Visited 860 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|