1 0
Salata cu ficat de batog

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Adjust Servings:
230 gr Ficat de batog la conserva o cutie
1-2 buc Morcov
2-3 buc Castraveti murati
2-3 buc Cartofi
2 buc Oua
1 buc Ceapa
1 lingura otet
100 gr Cascaval
200 gr Maioneza

Salata cu ficat de batog

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Va propun o salata foarte interesanta si gustoasa. Candva era foarte greu de gasit ficat de batog la conserva, mama mea spunea ca era „deficit” 🙂 si tocmai de aceea faceam aceasta salata doar la sarbatori. Acum puteti sa gasiti aceasta conserva de ficat de batog la orice supermarket, sau magazin mare. Mie imi place foarte mult, va propun si voua sa incercati aceasta salata fina si foarte gustoasa.

(Visited 3.392 times, 3 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam morcovii si cartofii, ii punem la fiert intr-o cratita, procedam tot asa si cu ouale care trebuie sa fie fierte tare. Dupa ce au fiert, le trecem prin apa rece si le decojim. Ceapa o taiem marunt si o stropim cu otet, o lasam sa se marineze un pic.

2
Facut

Primul strat va fi din cartofii fierti pe care-i vom da prin razatoarea cea mica.

3
Facut

Apoi vom taia in lung, sau cubulete castravetii murati si-i punem peste stratul de cartofi.

4
Facut

Apoi vom unge cu 2-3 linguri de maioneza, vom scurge bine ceapa si o vom pune deasupra la salata.

5
Facut

Urmatorul strat o sa fie din oua, pe care le vom taia marunt.

6
Facut

Ficatul de batog il taiem bucati mai mari si-l aranjam deasupra.

7
Facut

Ungem bine cu maioneza.

8
Facut

Apoi dam prin razatoarea cea mica morcovul fiert.

9
Facut

Ultimul strat e din cascaval dat prin razatoarea cea mare. O infrumusetati cu verdeata, o lasati pentru cateva ore la frigider si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Somon cu rosii si orez
urmator
Ciorba de pui cu taitei de casa (Zeama)
anterior
Somon cu rosii si orez
urmator
Ciorba de pui cu taitei de casa (Zeama)

Adauga comentariu