Ingrediente
-
1 kg Zmeura
-
1 kg Zahar
Mod de preparare
In aceasta perioada frumoasa a anului vitaminele le gasim direct in gradina casei, sau in comert in stare proaspata, dar trebuie sa ne gandim si pentru timpul rece al anului cu multe viroze si raceli. Va propun o metoda de conservare a pomusoarelor fara fierbere, care pastreaza toate proprietatile lor benefice. Facem o dulceata sanatoasa si gustoasa. Eu o pregatesc in proportie de 1:1, adica 1 kg de zahar la 1 kg de fructe, dar unele persoane folosesc cantitate dubla de zahar, spun ca se pastreaza mai bine si nu fermenteaza, nu stiu… a mea nu ajunge la acest proces, se mananca repede 🙂 . Noua ne place sa o punem in ceai in loc de zahar, asa obtinem o bautura calda cu gust si o aroma placuta de zmeura.
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|