Ingrediente
-
400-500 gr Carne afumata
-
5-6 buc Cartofimedii
-
1 buc Morcov
-
0,5 buc Radacina de telina
-
1 buc Ceapa
-
400-500 gr Bors acrudupa gust
-
1 lingura Saredupa gust
-
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 legatura Patrunjel proaspat
-
2 buc Ouadoar galbenusurile
-
100 ml Smantana
Mod de preparare
Zilele trecute imi veni asa o pofta mare de o ciorba delicioasa cu carne afumata, nu e chiar sanatos, dar e al naibii de gustos, mai ales daca e servita cu niste ardei iuti 🙂 . Alegeti carne cu putina grasime si legumele voastre preferate, eu am folosit aceasta combinatie si este foarte reusita.
(Visited 1.514 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|