Ingrediente
-
380 gr Faina alba
-
225 ml Lapte de vaca
-
3 buc Oua
-
220 gr Zahar
-
220 ml Ulei fara miros
-
1 plic Praf de copt
-
1 buc Esenta de vanilie
-
1 buc Lamaiedoar coaja
-
300-350 gr Visine
-
1-2 linguri Zahar pudraoptional
Mod de preparare
Pregatim o prajitura foarte simpla si foarte delicioasa, cu un gust dulce-acrisor si o aroma placuta de lamaie. Vara folosesc visinele proaspete, iar iarna pe cele conservate. In pasii de mai jos o sa cunoasteti o metoda foarte simpla de scoatere a samburilor din visine, fara a le trauma foarte tare, asta daca nu dispuneti de un aparat mai sofisticat 🙂 .
(Visited 333 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|