Ingrediente
-
Semipreparate
-
2-3 linguri Sos Pesto Genovese -
Ingrediente
-
4-5 buc Rosiide aceeasi marime
-
300 gr Mozzarella
-
2-3 linguri Ulei de masline
-
3-4 fire Busuioc proaspat
-
0,25 lingurita Sare
Mod de preparare
Si cum am pregatit o portie mai mare de sos pesto genovese, am hotarit sa fac si o salata Caprese. Aceasta salata italiana este una din acele ce se prepara repede si usor. Puteti sa folositi si sos pesto cumparat, daca nu aveti timp sa-l pregatiti, acest sos aromat ii da o nota finala salatei, e pur si simplu delicioasa.
(Visited 294 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
Cu o lingura punem peste ingrediente sos pesto , stropim cu un pic de ulei de masline, saram si optional presuram busuioc uscat deasupra. Si aceasta este salata noastra. |