0 0
Salata Caprese

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Semipreparate
2-3 linguri Sos Pesto Genovese
Ingrediente
4-5 buc Rosii de aceeasi marime
300 gr Mozzarella
2-3 linguri Ulei de masline
3-4 fire Busuioc proaspat
0,25 lingurita Sare

Salata Caprese

Ingrediente

  • Semipreparate

  • 2-3 linguri Sos Pesto Genovese

  • Ingrediente

Mod de preparare

Share

Si cum am pregatit o portie mai mare de sos pesto genovese, am hotarit sa fac si o salata Caprese. Aceasta salata italiana este una din acele ce se prepara repede si usor. Puteti sa folositi si sos pesto cumparat, daca nu aveti timp sa-l pregatiti, acest sos aromat ii da o nota finala salatei, e pur si simplu delicioasa.

(Visited 294 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Rosiile si mozzarella se taie felii de grosime egala. Busuiocul se spala si se rupe frunzele.

2
Facut

Se aranjaza apoi pe un platou, o felie de rosie, una de mozzarella si o frunza de busuioc.

3
Facut

Procedam asa pana acoperim toata suprafata platoului.

4
Facut

Cu o lingura punem peste ingrediente sos pesto , stropim cu un pic de ulei de masline, saram si optional presuram busuioc uscat deasupra. Si aceasta este salata noastra.
Pofta Buna!

Adelina

Salata de mango cu castraveti
anterior
Salata de mango cu castraveti
Dovleac copt la cuptor
urmator
Dovleac copt la cuptor
Salata de mango cu castraveti
anterior
Salata de mango cu castraveti
Dovleac copt la cuptor
urmator
Dovleac copt la cuptor

Adauga comentariu