0 0
Fursecuri cu lamaie

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

3 buc Oua
100 ml Ulei de floarea soarelui
150 gr Zahar
un praf Sare foarte putin, cat pe un varf de cutit
1 buc Lamaie doar coaja
370-400 gr Faina alba
1 lingurita Praf de copt
1 lingura Zahar pudra optional

Fursecuri cu lamaie

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

„Mami, ce avem dulce… mami, avem ceva la ceai?”… Va suna cunoscut 🙂 ? In pandemia aseasta cam des am auzit aceasta intrebare si ca o mama buna 😉 am incercat in fel si chip sa imi alint familia. Ce poate fi mai gustos decat prajiturile pregatite acasa? Va prezint dulcea mea descoperire, fursecurile acestea cu lamaie sunt foarte gustoase si nu necesita mult timp la pregatire. Si sunt foarte aratoase, le recomand cu drag!

Vizitat de 303 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Intr-un vas mai mare punem zaharul si ouale, le mixam bine.

2
Făcut

Radem coaja de la lamaie, doar partea galbena si o adaugam in vas impreuna cu uleiul de floarea soarelui, amestecam bine.

3
Făcut

Praful de copt il punem in faina si amestecam cu o furculita sa se incorporeze bine, apoi cernem totul in vas.

4
Făcut

Amestecam totul, trebuie sa fie un aluat moale.

5
Făcut

Luam cate o bucatica de aluat si ii dam o forma lunguiata, formam astfel fursecurile.

6
Făcut

Le punem intr-o tava asternuta cu foaie de copt. Le dam o forma mai ascutita la capete, asa ca la o lamaie.

7
Făcut

Dam tava in cuptorul preincalzit la 180-200°C pentru 20-25 de minute, pana fursecurile se rumenesc usor.

8
Făcut

Asa arata in interior.

9
Făcut

Optional, ii puteti da deasupra cu zahar pudra.
Pofta Buna!

anterior
Biscuiti cu smantana
urmator
Salata cu ridichi si smantana

Adaugă comentariul tău