Ingrediente
-
1-1,5 kg Carne de puisau vita
-
200-300 gr Mazare verdeproaspata sau congelata
-
5-6 buc Cartofimedii
-
1-2 buc Morcovmedii
-
1 buc Radacina de patrunjelmare
-
200 gr Orez
-
1 buc Ceapa
-
1 buc Frunze de dafin
-
5-6 boabe Piper negru boabe
-
1 crenguta Cimbru
-
1 legatura Patrunjel proaspatmica
-
cateva fire Ceapa verdeoptional
-
1 legatura Marar verdemica
-
1 lingura Saredupa gust
Mod de preparare
O supa ce se prepara foarte repede si usor. Poti folosi mazare proaspata, sau ca in cazul meu: de la congelator. Am strins-o de cu vara si am congelat-o in pungi de plastic, asa copiii mei pot savura gustul acestei supe de pui cu mazare verde chiar si iarna, gustoasa si sanatoasa 🙂 .
(Visited 5.419 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
Spalam bine legatura de verdeata si o taiem marunt, gustam supa si daca mai este nevoie mai adaugam un pic de sare, apoi punem verdeata. Lasam sa dea totul in clocot, stingem focul si punem deasupra cratitei un capac, o lasam acoperita cam pentru 10-15 minute pentru a se patrunde toate ingredientele si aromele. |
13
Facut
|