0 0
Cartofi noi cu unt si marar

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1-1,5 kg Cartofi noi
50-80 gr Unt
1 legatura Marar verde mica
1 lingura Sare
4-5 boabe Piper negru boabe
1 buc Frunze de dafin

Cartofi noi cu unt si marar

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Imi plac mult cartofii noi si incerc sa profit de ei cat se poate de mult. Se gatesc foarte repede si usor, la gust sunt formidabili! Pentru aceasta reteta alegeti niste cartofi de aceeasi dimensiune, pentru ca timpul de fierbere sa fie la toti egal. Aveti grija sa nu-i fierbeti prea tare, riscati sa faceti piure din ei 🙂 . Untul il puteti inlocui cu uleiul de masline, dar dupa parerea mea in reteta aceasta el este de neinlocuit. Cartofii sunt moi si aromati, ii puteti servi drept garnitura, sau pur si simplu ca atare, cu salata preferata si cu ceva carne la gratar.

Vizitat de 444 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Cartofii se spala si se curata de coaja, se pun la fiert intr-o cratita cu apa. Cand apa incepe sa fiarba adaugam sarea, piperul negru si frunza de dafin.

2
Făcut

Lasam sa fiarba pentru 20-25 de minute, verificam daca s-au fiert cu un cutit, dupa care scurgem apa din cratita.

3
Făcut

Topim untul si il turnam peste cartofi, mararul il spalam si taiem marunt, apoi il presuram deasupra.

4
Făcut

Amestecam totul atent si se poate de servit.
Pofta Buna!

anterior
Cartofi noi cu carnaciori la cuptor
urmator
Prajitura cu capsuni

Adaugă comentariul tău