Ingrediente
-
550 gr Faina alba calitate superioara
-
50 gr Drojdie proaspata
-
3 buc Oua2 in aluat si 1 pentru uns
-
100 gr Unt
-
200 ml Lapte de vaca
-
150 gr Zahar
-
0,5 lingurita Sare
-
1 buc Esenta de vanilie
-
200 gr Gem
-
50-70 gr Nuci
Mod de preparare
Prepar de foarte mult timp aceasta reteta de „Cornuri cu gem”, iar astazi am hotarat sa v-o impartas si voua. Cel mai des prepar cornuletele cu gem de prune in care adaug nuca maruntita bine, dar puteti folosi oricare alt gem, dar sa nu fie prea lichid. Niste cornuri delicioase, numai bune pentru un mic dejun, pentru o gustarea cu lapte, ceai, sau cafea.
(Visited 328 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|