Ingrediente
-
500 gr Piept de puio bucata mare, dezosat si fara piele
-
3 buc Oua
-
200 gr Faina
-
0,5 lingurita Piper negru macinatdupa gust
-
1 lingurita Saredupa gust
-
100 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
-
1 buc Bananemare
-
2 buc Rosiimedii
-
50-70 gr Masline negre, fara sambure
-
100-150 gr Cascaval
Mod de preparare
Vreti sa va surprindeti oaspetii cu ceva mai deosebit? Incercati aceasta reteta de snitel din piept de pui si nu o sa dati gres, un gust specific de dulce si sarat. Am urmat pasii de preparare a snitelului dupa reteta mea de „Snitel din piept de pui”, dar ceea ce il face ceva mai „deosebit”, este ceea ce punem pe el.
Pasi de urmat
1
Facut
|
Pregatim snitelul din piept de pui exact dupa reteta de "Snitel din piept de pui", unde o sa gasiti detailat si cu poze cum sa procedati, cam in felul urmator: Pieptul de pui se spala, se taie bucati medii si se bate atent. Procedam astfel cu toate bucatile. Intr-un bol bateti ouale cu un pic de sare si in altul puneti faina. Fiecare bucata de carne batuta o treceti pe ambele parti prin faina si apoi prin ou, le punem in tigaia cu uleiul incins la foc mediu spre mic sa se prajeasca incet. Dupa ce s-au rumenit frumos, le punem pe o tava asternuta cu o foaie de copt. |
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|