Ingrediente
-
600-700 gr Ciuperci champinion
-
1-2 buc Ceapa
-
1 buc Morcov
-
3-4 buc Cartofimedii
-
3-4 linguri Ulei de masline
-
1 lingurita Saredupa gust
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
1 buc Frunze de dafin
Mod de preparare
Supele sunt slabiciunea familiei mele… mai ales dupa frumoasele vacante petrecute in Bulgaria, unde la fiecare mic dejun serveam mereu cate un bol plin cu supa crema. Cel mai mult mi-a placut anume supa crema de ciuperci, era o supa ceva mai deosebit de cea pe care o pregatesc… dar este si mai economa 🙂 Calesti un pic legumele, adaugi apa, fierbi, mixezi totul si iata ca ai o supa crema! Deasupra poti toca niste verdeata si o servesti neaparat cu niste crutoane aromate.
(Visited 2.389 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|