Ingrediente
-
360 ml Apa
-
320 gr Faina
-
110 ml Ulei de floarea soarelui
-
55 gr Cacao pudra
-
200 gr Zahar
-
1 buc Esenta de vanilie
-
16 gr Praf de copt
-
un praf Sare
-
100 gr Ciocolata neagraoptional
-
50-60 gr Nuca de cocosoptional
Mod de preparare
Nimic mai simplu si mai econom eu inca nu am gatit 🙂 Pentru prima data am facut aceasta prajitura dar la sigur ca nu pentru ultima… atat de ciocolatoasa, incat cu greu ii pot rezista. Eu am pregatit aceasta torta la ziua de nastere a baiatului meu mai mic. Fiind in carantina, nu prea aveam acces la magazine si a trebuit sa improvizez din ce aveam acasa. Nu m-am gandit ca o sa fie atat de reusit, ingredientele sunt simple si accesibile, nu ai nevoie de oua sau lapte… deci, il poti include, fara multe griji, in meniul tau de Post. Cantitatea ingredientelor este calculata pentru o tava de 22 cm. „Crazy cake” – originea retetei este America – o reteta banal de usoara, dar cu un rezultat uimitor.
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|