Ingrediente
-
2 kg Carne de porcceafa de porc
-
500-600 ml Vin alb
-
4-5 buc Ceapamedii
-
1-1,5 lingurita Piper negru boabe
-
1 lingurita Piper negru macinat
-
2-3 buc Frunze de dafin
-
2 lingurite Sare
Mod de preparare
Doriti sa pregatiti niste frigarui deliciosi din carne de porc? Atunci, va pot spune ca aceasta este cea mai reusita reteta pentru gratar. Vinul alb si ceapa joaca un rol foarte important in marinarea carnii, o fac mai moale si mai aromata, de gust nici nu mai zic nimic – senzational. Optional puteti sa adaugati ierburi aromatice pentru carne, dar nu mult, o lingurita este suficient, la dorinta fiecaruia. Frigaruii la gratar sunt specialitatea sotului meu, asa ca pentru mine aceasta procedura este o relaxare totala, eu ma ocup de restul: salata, legume, etc… tot ce trebuie pe langa frigarui 🙂 .
(Visited 5.809 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|