0 0
Salata „Gingasie”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Piept de pui
3 buc Oua
2-3 buc Castraveti 200-250 gr
1 cutie Porumb conservat
400 gr Ciuperci champinion
1 buc Ceapa medie
200 gr Maioneza
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
3-4 linguri Ulei de floarea soarelui pentru prajit

Salata „Gingasie”

Ingrediente

Mod de preparare

Share

O salata gustoasa ce se prepara foarte usor. Reteta am preluat-o de la o colega de lucru, imi tot spunea ca e o salata buna si trebuie neaparat sa o gust si eu… asa ca, mi-am luat o foita si mi-am notat reteta. Cat se poate de straniu, dar aveam in frigider toate ingredientele propuse asa ca… m-am apucat de lucru. Rezultatul a fost pe masura asteptarilor… chiar buna salata am facut eu 🙂 Familia mea a indrajit-o din prima. Deja foita cu faimoasa reteta are locul sau in carnetul meu cu retete 😉 .

(Visited 3.348 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pieptul de pui il spalam si apoi il fierbem timp de 40 minute, apoi il lasam sa se raceasca. Ouale le fierbem tari timp de 10 minute, dupa care le punem in apa rece si le decojim. Ceapa o curatim de coaja si o taiem marunt, o punem sa se prajeasca intr-o tigaie cu un pic de ulei.

2
Facut

Dupa ce se rumeneste un pic, adaugam ciupercile pe care le-am spalat si taiat felii subtiri.

3
Facut

Le pregatim pana se rumenesc usor, saram si piparam.

4
Facut

Apoi le trecem intr-un vas sa se raceasca bine.

5
Facut

Pieptul de pui il taiem bucati mici si-l punem intr-un vas mai mare in care v-om face toata salata.

6
Facut

Ouale le taiem in jumatate, apoi fiecare jumatate inca o data si apoi le feliem... le adaugam in vasul pentru salata.

7
Facut

Castravetii ii spalam si ii taiem betisoare, pai. Ii adaugam in vas.

8
Facut

Punem apoi ciupercile care intre timp deja s-au racit.

9
Facut

Punem porumbul scurs bine de zeama.

10
Facut

Adaugam maioneza si amestecam bine, saram dupa gust.

11
Facut

Infrumusetam cu verdeata si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Prajitura Ursul olimpic
urmator
Fursecuri „Nuci umplute”
anterior
Prajitura Ursul olimpic
urmator
Fursecuri „Nuci umplute”

Adauga comentariu