0 0
Salata „Gingasie”

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 buc Piept de pui
3 buc Oua
2-3 buc Castraveti 200-250 gr
1 cutie Porumb conservat
400 gr Ciuperci champinion
1 buc Ceapa medie
200 gr Maioneza
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
3-4 linguri Ulei de floarea soarelui pentru prajit

Salata „Gingasie”

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

O salata gustoasa ce se prepara foarte usor. Reteta am preluat-o de la o colega de lucru, imi tot spunea ca e o salata buna si trebuie neaparat sa o gust si eu… asa ca, mi-am luat o foita si mi-am notat reteta. Cat se poate de straniu, dar aveam in frigider toate ingredientele propuse asa ca… m-am apucat de lucru. Rezultatul a fost pe masura asteptarilor… chiar buna salata am facut eu 🙂 Familia mea a indrajit-o din prima. Deja foita cu faimoasa reteta are locul sau in carnetul meu cu retete 😉 .

Vizitat de 4.023 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pieptul de pui il spalam si apoi il fierbem timp de 40 minute, apoi il lasam sa se raceasca. Ouale le fierbem tari timp de 10 minute, dupa care le punem in apa rece si le decojim. Ceapa o curatim de coaja si o taiem marunt, o punem sa se prajeasca intr-o tigaie cu un pic de ulei.

2
Făcut

Dupa ce se rumeneste un pic, adaugam ciupercile pe care le-am spalat si taiat felii subtiri.

3
Făcut

Le pregatim pana se rumenesc usor, saram si piparam.

4
Făcut

Apoi le trecem intr-un vas sa se raceasca bine.

5
Făcut

Pieptul de pui il taiem bucati mici si-l punem intr-un vas mai mare in care v-om face toata salata.

6
Făcut

Ouale le taiem in jumatate, apoi fiecare jumatate inca o data si apoi le feliem... le adaugam in vasul pentru salata.

7
Făcut

Castravetii ii spalam si ii taiem betisoare, pai. Ii adaugam in vas.

8
Făcut

Punem apoi ciupercile care intre timp deja s-au racit.

9
Făcut

Punem porumbul scurs bine de zeama.

10
Făcut

Adaugam maioneza si amestecam bine, saram dupa gust.

11
Făcut

Infrumusetam cu verdeata si se poate de servit.
Pofta Buna!

anterior
Prajitura Ursul olimpic
urmator
Fursecuri „Nuci umplute”

Adaugă comentariul tău