Ingrediente
-
1 buc Piept de puimare
-
200 gr Masline verzifara samburi
-
150 gr Cascavalclasic
-
2 buc Oua
-
50 ml Lapte de vaca
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
3-4 linguri Ulei de floarea soareluipentru prajit
Mod de preparare
Astazi va propun inca o rulada din piept de pui foarte interesanta si foarte gustoasa, pe unde mai pui ca arata foarte bine. La pregatirea ei vom folosi masline, eu am ales masline verzi cu umplutura de ardei dulce, au un aspect mai atragator, cascaval clasic si omleta. Toata procedura aceasta de a bate carnea eu am expus-o anterior, detaliat, pe pasi si poze, la pregatirea ruladei din piept de pui cu ciuperci, aici am mai simplificat un pic pasii 🙂 . Un aperitiv demn de o masa de sarbatoare!
Pasi de urmat
1
Facut
|
Taiem pieptul de pui (dezosat si fara piele) in 2 bucati, apoi luam o bucata, o taiem in jumatate dar nu pana la capat, apoi o batem usor, nu foarte subtire, asa ca si la un snitel. Deasupra sa puneti neaparat o folie alimentara, asa nu o sa se rupa foarte tare pieptul de pui in procesul baterii. Apoi sarati si piparati carnea si o puneti pe un platou, sau farfurie. |
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|