0 0
Rulada din piept de pui cu masline

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Piept de pui mare
200 gr Masline verzi fara samburi
150 gr Cascaval clasic
2 buc Oua
50 ml Lapte de vaca
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
3-4 linguri Ulei de floarea soarelui pentru prajit

Rulada din piept de pui cu masline

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Astazi va propun inca o rulada din piept de pui foarte interesanta si foarte gustoasa, pe unde mai pui ca arata foarte bine. La pregatirea ei vom folosi masline, eu am ales masline verzi cu umplutura de ardei dulce, au un aspect mai atragator, cascaval clasic si omleta. Toata procedura aceasta de a bate carnea eu am expus-o anterior, detaliat, pe pasi si poze, la pregatirea ruladei din piept de pui cu ciuperci, aici am mai simplificat un pic pasii 🙂 . Un aperitiv demn de o masa de sarbatoare!

(Visited 999 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Taiem pieptul de pui (dezosat si fara piele) in 2 bucati, apoi luam o bucata, o taiem in jumatate dar nu pana la capat, apoi o batem usor, nu foarte subtire, asa ca si la un snitel. Deasupra sa puneti neaparat o folie alimentara, asa nu o sa se rupa foarte tare pieptul de pui in procesul baterii. Apoi sarati si piparati carnea si o puneti pe un platou, sau farfurie.

2
Facut

Intr-un vas batem bine ouale cu laptele si un pic de sare. Din aceasta compozitie vom face 2 omlete rotunde.

3
Facut

Incincem bine o tigaie in care am pus un pic de ulei si punem in ea, cu ajutorul unui polonic, jumatate din compozitia de mai sus. Prajim bine omleta pana se rumeneste un pic.

4
Facut

Apoi o scoatem pe un platou si o lasam sa se raceasca. Asa facem si cealalta omleta.

5
Facut

Cascavalul il dam prin razatoarea cea mare. Maslinele le aranjam pe un betisor de lemn, apoi luam o bucata de carne, peste ea aranjam o omleta, deasupra - la un capat punem jumatate din cantitatea de cascaval si betisorul cu masline, asa ca in poza.

6
Facut

Apoi rulam atent.

7
Facut

Dupa care legam bine cu ata de bumbac, la capete mai strans altfel riscati sa curga umplutura in timpul coacerii :) .

8
Facut

Ruladele astfel formate le prajim in tigaie cu putin ulei.

9
Facut

Pana se rumenesc un pic.

10
Facut

Apoi trecem atent ruladele intr-o tava asternuta cu foaie de copt, dam tava in cuptorul preincalzit la temperatura 180°C, pentru 40-45 de minute. In timpul coacerii, cu o pensula ungem carnea cu sosul lasat de ea in tava.

11
Facut

Dupa acest timp, scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca ruladele complet, sunt bune si asa calde, dar nu isi tin forma frumoasa in timpul taierii, v-as recomada sa le tineti chiar pentru 3-4 ore la frigider. Deci, dupa acest timp, scoatem usor betisorul de lemn si ata de bumbac.

12
Facut

Apoi o feliem si o aranjam pe un platou, sau farfurie, infrumusetam cu legume si verdeata.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Mamaliga
urmator
Chec aperitiv
anterior
Mamaliga
urmator
Chec aperitiv

Adauga comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here