Ingrediente
-
1 buc Piept de pui
-
1 borcan Ciuperci conservate400 gr de ciuperci
-
1 buc Ceapa
-
1 buc Ardei grasde preferat sa fie rosu
-
1 legatura Patrunjel proaspatmica
-
150 gr Cascavalam folosit cascaval clasic
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
100 ml Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
La prima vedere pare cam greu de realizat, nu-i asa? Dar vreau sa va spun ca e chiar contrariul… daca urmezi cu strictete pasii din reteta de mai jos, o sa gatesti o rulada din piept de pui si ciuperci senzationala, care o sa arate foarte bine pe masa ta de sarbatoare. Se face foarte repede, nu ezita sa o incerci.
(Visited 28.726 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|
|
19
Facut
|
|
20
Facut
|
|
21
Facut
|