6 1
Rulada din piept de pui cu ciuperci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Piept de pui
1 borcan Ciuperci conservate 400 gr de ciuperci
1 buc Ceapa
1 buc Ardei gras de preferat sa fie rosu
1 legatura Patrunjel proaspat mica
150 gr Cascaval am folosit cascaval clasic
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
100 ml Ulei de floarea soarelui

Rulada din piept de pui cu ciuperci

Ingrediente

Mod de preparare

Share

La prima vedere pare cam greu de realizat, nu-i asa? Dar vreau sa va spun ca e chiar contrariul… daca urmezi cu strictete pasii din reteta de mai jos, o sa gatesti o rulada din piept de pui si ciuperci senzationala, care o sa arate foarte bine pe masa ta de sarbatoare. Se face foarte repede, nu ezita sa o incerci.

(Visited 28.726 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine pieptul de pui si il impartim in jumatate.

2
Facut

La pieptul de pui folosit de mine a mai fost nevoie sa mai tai cate o bucatica mai mica, se desprindeau singure, din care am facut 2 rulade mai mici :) .

3
Facut

Apoi, atent, fiecare bucata de carne o desfacem in jumatate cu ajutorul unui cutit ascutit bine.

4
Facut

Cam in felul urmator.

5
Facut

Se acopera cu folie alimentara si se bate atent cu un ciocan de bucatarie, nu tare, doar cat sa obtineti o suprafata mai neteda, adica nivelata bine.

6
Facut

O puneti apoi pe un platou si o condimentati cu sare si piper negru. Procedati astfel si cu bucata cealalta de piept, astupam cu o folie alimentara si le punem la rece, pina ne ocupam de umplutura.

7
Facut

Curatati de coaja ceapa, o taiati marunt si o caliti in putin ulei pana se rumeneste.

8
Facut

Apoi se adauga ciupercile scurse de apa si se mai lasa inca 5 minute pe foc.

9
Facut

Dupa acest timp, potrivim de sare si piper negru macinat, trecem totul in alt vas si lasam sa se raceasca un pic.

10
Facut

In acest timp ne ocupam de celelalte ingrediente: spalam ardeiul si-i scoatem cotorul, il taiem felii lungi.

11
Facut

Dam prin razatoarea cea mare cascavalul.

12
Facut

Spalam bine patrunjelul si-l tocam marunt.

13
Facut

Apoi adaugam cascavalul si patrunjelul in vasul cu ciuperci, care deja s-au racit un pic, amestecam bine toata compozitia.

14
Facut

Pe o margine de piept batut se pun bucatele de ardei rosu si putin din amestecul nostru.

15
Facut

Se ruleaza atent carnea, procedam astfel si cu cealalta bucata ramasa. Fiecare rulada se leaga bine cu sfoara de bumbac, sau se prinde cu scobitori, dar din experienta proprie v-as recomanda mai bine sfoara de bumbac, este mult mai sigura.

16
Facut

Puneti pe foc o tigaie mai mare cu un putin ulei si prajiti ruladele in ea pina se rumenesc un pic.

17
Facut

Apoi, cu o spatula, le treceti atent intr-o tava de cuptor unsa cu un pic de ulei.

18
Facut

Dati tava in cuptorul preincalzit la temperatura 180-200 grade °C, pentru 40-45 de minute.

19
Facut

Dupa ce s-au copt, lasati sa se raceasca bine, o sa observati ca ruladele au lasat un fel de suc, cu el am uns deasupra carnea, pentru un aspect mai frumos, dar nu-i obligatoriu.

20
Facut

Taiati si scoateti sfoara de bumbac si inainte de servire, dupa ce s-au racit bine, le feliati atent.

21
Facut

Se aranjeaza frumos pe o farfurie si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

Briose cu cacao (de post)
anterior
Briose cu cacao (de post)
Salata cu fasole si sfecla rosie
urmator
Salata cu fasole si sfecla rosie
Briose cu cacao (de post)
anterior
Briose cu cacao (de post)
Salata cu fasole si sfecla rosie
urmator
Salata cu fasole si sfecla rosie

Adauga comentariu