Ingrediente
-
500-600 gr Carne de porc
-
600-700 gr Varza
-
2 buc Sfecla rosiemari
-
4-5 buc Cartofimedii
-
1 buc Morcovmare
-
2 buc Ceapa
-
3-4 linguri Sos de rosiisau pasta de tomate 1-2 linguri
-
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui
-
1 lingura Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinatoptional
-
3-4 buc Piper negru boabe
-
1 buc Frunze de dafin
-
3-4 fire Ceapa verde
-
1 legatura Patrunjel proaspatmica
-
300-400 ml Bors acrudupa gust
Mod de preparare
O ciorba foarte buna cu carne si multe legume sanatoase. La prepararea acestei ciorbe am folosit carne de porc, dar merge foarte bine si cu carne de rata. In Rusia, sau Ucraina aceasta ciorba se prepara foarte des cu costite de porc, pot sa va spun ca se primeste foarte delicioasa. Se serveste calda, cu un pic de smantana, sau iaurt.
(Visited 11.044 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|