1 1
File de peste pangasius pane

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 kg File de pangasius
4 buc Oua
100-150 gr Faina
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat
100-150 ml Ulei de floarea soarelui pentru prajit

File de peste pangasius pane

Ingrediente

Mod de preparare

Share

E reteta clasica de peste pane, se prepara repede si mai este si foarte gustosa. Puteti serviti acest file de peste pangasius pane cu o mamaliga, orez, sau cu o piure de cartofi delicioasa. Mie mi se pare cam gras acest fel de file de peste, asa ca am pus pe platou si cateva felii de lamaie cand l-am servit. Va doresc mult noroc si la aceasta reteta.

(Visited 23.896 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Fileul de peste se taie bucati dorite, se sareaza si se pipareaza.

2
Facut

Fiecare bucata o trecem prin faina.

3
Facut

Batem bine cu o furculita ouale si saram un pic, apoi trecem prin aceasta compozitie fileul de peste deja trecut prin faina.

4
Facut

Apoi il punem sa se prajeasca la foc mediu in uleiul incins bine.

5
Facut

Rumeniti bine pe ambele parti.

6
Facut

Le scoateti pe un prosop de hartie, procedati astfel cu toate bucatile de peste.

7
Facut

Se serveste cald pe linga garnitura preferata.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Conopida pane
urmator
Salata de vinete coapte
anterior
Conopida pane
urmator
Salata de vinete coapte

Adauga comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here