Ingrediente
-
1 buc Sfecla rosiemare, sau 2 mai mici
-
1 buc Ceapamica
-
1-2 lingiri Ulei de floarea soarelui
-
1 ingura Otet de mere
-
0,5 lingurita Saredupa gust
Mod de preparare
Sfecla rosie este o sursa excelenta de vitamine, minerale si fibre. Cand eram mica nu puteam nici sa ma uit la ea, mama ma tortura 🙂 anume pentru continutul sau bogat de fier, dar cu timpul a devenit una dintre legumele mele preferate. Acum, cand am ajuns sa am copii mei, ma confrunt cu aceeasi problema, vorba ceea:”Cinci degete sunt la o mana, dar toate cinci sunt diferite…”. Asa ca incerc sa introduc aceasta leguma in meniul nostru prin diferite mijloace si siretlicuri. Este cea mai simpla salata din sfecla rosie, usor de pregatit, gustoasa si sanatoasa.
(Visited 361 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|