Ingrediente
-
1 kg Cartofi
-
1 buc Piept de pui500 gr
-
1 buc Ceapamare, sau 2 mai mici
-
2 buc Morcovmedii
-
3-4 linguri Sos de rosiisau 2 de pasta de tomate
-
3 catei Usturoi
-
1 buc Frunze de dafin
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
1-2 lingurite Saredupa gust
-
100 ml Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Aceasta reteta o fac de foarte mult timp, la prepararea ei eu folosesc cartofi albi, dar poti folosi si cartofi rosii, doar ca o sa fiarba un pic mai mult, sucul de rosii il poti inlocui cu pasta de tomate, folosesti 1-2 linguri. Este o mancare gustoasa ce merge foarte bine cu o salata de sfecla rosie si niste muraturi.
Vizitat de 24.553 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
Lasam sa se caleasca un pic si adaugam sucul de rosii, sau pasta de tomate. |
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|
|
13
Făcut
|
|
14
Făcut
|