0 0
Cotlet de porc la tigaie

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

3 buc Cotlet de porc
3-4 buc Usturoi
3-4 linguri Ulei de masline
150-200 ml Vin alb
2 crengute Rozmarin
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat

Cotlet de porc la tigaie

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Aceasta reteta de cotlet de porc la tigaie am gatit-o pentru o cina linistita in familie, cu o piure de cartofi si o salata de rosii cu castraveti si desigur cu un pahar de vin rosu. A placut la toti, in special sotului. Se prepara repede si usor.

Vizitat de 1.813 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Cotletul de porc se spala si se usuca cu niste servetele de bucatarie.

2
Făcut

Saram si piparam, taiem felii usturoiul si presuram deasupra rozmarinul.

3
Făcut

Punem o tigaie la foc si turnam uleiul de masline in ea, apoi punem bucatile de carne.

4
Făcut

Rumenim carnea pe ambele parti la foc mare, apoi turnam vinul si lasam sa se evapore. Turnam cateva linguri de apa, punem capacul la tigaie si lasam 15 minute la foc mediu pina se coace bine.

5
Făcut

Cotletul trebuie sa fie rumenit frumos.

6
Făcut

O serviti calda cu garnitura preferata.
Pofta Buna!

anterior
Bruschete cu rosii si usturoi
urmator
Conopida pane

Adaugă comentariul tău