0 0
Prajitura cu nuca de cocos

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

200 gr Faina alba calitate superioara
180 gr Zahar
80 gr Nuca de cocos
80 gr Unt
1 plic Praf de copt
130 gr Lapte de vaca
2 buc Ouă
10-15 gr Zahar pudra

Prajitura cu nuca de cocos

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Aceasta prajitura este una din preferatele mele, nu necesita prea mult efort si timp pentru a o pregati, asa ca este desertul ideal pentru cei ce nu dispun de prea mult timp, dar doresc sa serveasca ceva bun si sanatos la o cana de ceai, cafea sau un pahar de lapte dulce 🙂 .

Vizitat de 168 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Punem sa se topeasca 60 de grame de unt intr-o cratita, cu celelalte 20 grame de unt vom unge tava in care vom turna aluatul, apoi untul topit il lasam sa se raceasca un pic.

2
Făcut

Intr-un bol mai mare batem bine ouale cu zaharul si esenta de vanilie, pina devin spuma.

3
Făcut

Apoi adaugam untul topit si laptele amestecand continuu.

4
Făcut

Incorporam praful de copt in faina.

5
Făcut

Apoi adaugam faina putin cate putin, amestecam bine sa nu fie cocoloase.

6
Făcut

Si la final adaugam nuca de cocos, amestecam bine.

7
Făcut

Ungem bine cu unt o forma de copt si o tapetam bine cu faina, apoi turnam toata compozitia in ea. Dam tava la copt pentru 40-45 de minute la temperatura de 180 °C.

8
Făcut

Cand se rumeneste frumos si trece testul cu scobitoarea, o scoateti de la rola si o lasati sa se raceasca bine.

9
Făcut

Dupa ce s-a mai racit, o scoateti atent din tava, deasupra o dati cu zahar pudra si se poate de servit.
Pofta Buna!

Salata din sfecla rosie si varza murata
anterior
Salata din sfecla rosie si varza murata
File de porc la cuptor cu usturoi si vin alb
urmator
File de porc la cuptor cu usturoi si vin alb

Adaugă comentariul tău