Ingrediente
-
3-4 buc Zucchinimedii
-
3-4 linguri Parmezan ras
-
0,5 lingurita Sare
-
3-4 linguri Ulei de masline
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Se apropie cu pasi repezi sezonul dovleceilor, cu toate ca in timpul de fata ii putem procura in orice anotimp al anului din magazine, crescuti in sere. Dar totusi aroma si gustul parca este un pic diferit decat al celor crescuti cu multa dragoste si asteptari, acei dovlecei din gradina fiecaruia 🙂 , foarte sanatosi si deliciosi. Astazi va prezint o reteta simpla de dovlecei la cuptor gratinati cu parmezan, o reteta inspirata din bucataria italiana. Acesti dovlecei ii puteti servi asa simplu, sau ca o garnitura pe langa mancarurile din carne, peste, orez… dupa preferinta fiecaruia.
Vizitat de 978 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|