Ingrediente
-
700-800 gr Faina alba calitate superioara
-
300 ml Lapte de vaca
-
60 gr Untla temperatura camerei
-
2 buc Oua+ 1 pentru uns deasupra
-
10 gr Drojdie uscata
-
0,5 lingurita Sare
-
150-200 gr Zahar
-
1 buc Esenta de vanilie
-
1 lingura Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Cu nostalgie imi amintesc de timpurile petrecute la bunici, atunci cand impreuna cu bunica coceam hulubasi. Acum a devenit o traditie foarte frumoasa si in familia mea, in apropierea primaverii, impreuna cu copiii coacem porumbei din aluat dospit. Arata foarte bine si sunt foarte gustosi. Porumbelul este o pasare gingasa, ce a fost din totdeauna aducatorul vestilor bune, mesagerul dragostei si bucuriei, simbolul pacii si al prieteniei. Cineva va spune ca sunt niste chifle simple, dar pentru mine sunt niste amintiri si sentimente de valoare , pe care cu drag vi le impartas si voua 🙂 .
(Visited 4.286 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|