0 0
Biscuiti crocanti cu seminte si ovaz

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

30 gr Seminte de in
50 gr Nuci
50-60 gr Seminte de floarea soarelui
40 gr Seminte de dovleac
100 gr Fulgi de ovaz
2 buc Albus de ou
70-80 gr Zahar
0,25 lingurita Sare un praf

Biscuiti crocanti cu seminte si ovaz

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Va propun un desert foarte rapid, sanatos si gustos-„Biscuiti crocanti cu seminte si ovaz”. Sunt o sursa bogata in fibre si multe vitamine, deci un mare plus pentru mamicile cu copii, sau pur si simplu pentru cei ce tin la un regim de viata mai sanatos 🙂 .

(Visited 655 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pentru inceput vom pregati cantitatea necesara de seminte, nucile le maruntim bine.

2
Facut

Intr-un vas mai mare bateti bine albusurile cu un praf de sare, pina devin spuma alba.

3
Facut

Apoi adaugam zaharul si continuam sa mixam pina vom obtine o spuma tare.

4
Facut

Adaugam semintele si amestecam usor totul.

5
Facut

Cam asa ar trebui sa arate aluatul nostru.

6
Facut

Asternem hartie de copt intr-o tava de cuptor si punem cate o lingura din amestecul de biscuiti, nivelam usor si le dam o forma dorita.

7
Facut

Dam tava in cuptorul preincalzit si coacem biscuitii timp de 45 de minute la temperatura 100 °C, apoi inca 10-15 minute la 160 °C. Avem mare grija, in aceste ultime minute biscuitii au tendinta de a se arde foarte repede, asa ca nu ne ducem prea departe, sunt gata atunci cand sunt usor rumeni.

8
Facut

Dupa ce-i scoateti de la cuptor, ii lasati sa se raceasca bine, apoi puteti sa-i serviti.
Pofta Buna!

Adelina

Porumbei din aluat dospit
anterior
Porumbei din aluat dospit
Spaghetti cu fructe de mare
urmator
Spaghetti cu fructe de mare
Porumbei din aluat dospit
anterior
Porumbei din aluat dospit
Spaghetti cu fructe de mare
urmator
Spaghetti cu fructe de mare

Adauga comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here