0 0
Mini rulade din carne de porc

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

500-700 gr Carne de porc muschi
300-400 gr Ciuperci champinion
1 buc Ceapa mare
3-4 buc Castraveti murati medii
3-4 catei Usturoi
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Mini rulade din carne de porc

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Am hotarat sa va prezint inca o reteta simpla de mini rulade din carne, pe site aveti inca o reteta de papanasi din carne de porc la fel de interesanta si reusita… imi place mie ideea aceasta: mici, dragute si gustoase 😉 Se pregatesc foarte usor si le puteti face nu numai pentru ocazii speciale, le serviti cu salata si garnitura preferata.

Vizitat de 2.360 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Taiem carnea felii subtiri de grosimea degetului cel mic.

2
Făcut

Batem cu un ciocan fiecare felie de carne pe un fundisor, le saram si le piparam. Optional le ungeti cu un pic de usturoi zdrobit.

3
Făcut

Toate feliile le aranjam pe un platou, astupam cu folie alimentara si le dam la rece pentru 1-2 ore. Dar daca dispuneti de timp... puteti sa le lasati sa se marineze toata noaptea.

4
Făcut

Ceapa o decojim si o taiem marunt, o punem la prajit in tigaia cu ulei.

5
Făcut

Ciupercile le spalam si le taiem marunt.

6
Făcut

Le punem sa se caleasca in tigaia cu ceapa.

7
Făcut

Le prajim pana se rumenesc un pic, apoi le lasam sa se raceasca bine.

8
Făcut

Castravetii ii taiem felii lunguiete.

9
Făcut

Pe o felie de carne, la un capat... punem o lingura de ciuperci si o bucata de castravete.

10
Făcut

Rulam apoi strans.

11
Făcut

Capetele le prindem bine cu doua scobitori din lemn.

12
Făcut

Apoi le aranjam intr-o tava unsa cu ulei. Turnam un pic de apa, nu multa... cam 50-70 ml si dam tava la rola pentru 30-40 de minute la temperatura de 180-200°C. Pana se rumenesc bine, din cand in cand le mai ungeti cu sosul din tava.

13
Făcut

Asa arata in interior.

14
Făcut

Se servesc calde cu o salata, sau garnitura preferata.
Pofta Buna!

anterior
Salata „Poiana cu ciuperci”
urmator
Salata cu varza chinezeasca

Adaugă comentariul tău