Ingrediente
-
500-700 gr Carne de porcmuschi
-
300-400 gr Ciuperci champinion
-
1 buc Ceapamare
-
3-4 buc Castraveti muratimedii
-
3-4 catei Usturoi
-
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Am hotarat sa va prezint inca o reteta simpla de mini rulade din carne, pe site aveti inca o reteta de papanasi din carne de porc la fel de interesanta si reusita… imi place mie ideea aceasta: mici, dragute si gustoase 😉 Se pregatesc foarte usor si le puteti face nu numai pentru ocazii speciale, le serviti cu salata si garnitura preferata.
Vizitat de 2.360 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|
|
13
Făcut
|
|
14
Făcut
|