Ingrediente
-
5 buc Ouă
-
230 gr Ficat de batog la conserva
-
1 buc Ceapa
-
2-3 linguri Ulei de floarea soareluipentru prajit
-
1-2 linguri Maioneza
-
0,25 lingurita Saredupa gust
Mod de preparare
Niste aperitive foarte frumoase si gustoase, se prepara repede si usor. Pentru a le infrumuseta, am folosit frunzulite de patrunjel si cateva boabe de porumb conservat.
Vizitat de 1.246 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|