0 0
Oua umplute cu ficat de batog

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

5 buc Ouă
230 gr Ficat de batog la conserva
1 buc Ceapa
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui pentru prajit
1-2 linguri Maioneza
0,25 lingurita Sare dupa gust

Oua umplute cu ficat de batog

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Niste aperitive foarte frumoase si gustoase, se prepara repede si usor. Pentru a le infrumuseta, am folosit frunzulite de patrunjel si cateva boabe de porumb conservat.

Vizitat de 1.246 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Ouale le fierbem tari, aproximativ pentru 10 minute, apoi le trecem prin apa rece si le curatam de coaja.

2
Făcut

Ceapa o curatam de coaja si o taiem marunt.

3
Făcut

Si o punem la prajit in putin ulei.

4
Făcut

Dupa ce s-a rumenit, o puneti intr-un vas sa se raceasca.

5
Făcut

Ouale le taiem in jumatate.

6
Făcut

Separam galbenusurile de albusuri. Punem galbenusurile in vasul cu ceapa prajita.

7
Făcut

Albusurile le punem pe un platou, sau farfurie.

8
Făcut

Scurgem uleiul din conserva cu ficat de batog.

9
Făcut

Si adaugam bucatelele de ficat in vasul cu galbenusuri si ceapa prajita.

10
Făcut

Apoi cu o furculita maruntim totul.

11
Făcut

Adaugam maioneza, saram si amestecam bine.

12
Făcut

Apoi cu compozitia data umplem albusurile de ou, folosind o lingurita. Infrumusetam cu verdeata si se poate de servit.

Salata ruseasca "Shuba"
anterior
Salata ruseasca „Shuba”
Chiftelute cu broccoli
urmator
Chiftelute cu broccoli

Adaugă comentariul tău