0 0
Rulada – friptura din carne de porc

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

800-900 gr Carne de porc muschi
10 catei Usturoi medii
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat
3-4 linguri Ulei de masline

Rulada – friptura din carne de porc

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

O friptura din carne de porc mai deosebita… sub forma de rulada. Mie mi-a placut foarte mult ideea aceasta cu rulatul carnii, as spune ca anume asa friptura de porc se marineaza mult mai bine si are un gust mult mai intens. Incearca si tu, sigur nu vei regreta 🙂 .

Vizitat de 310 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Curatam de coaja usturoiul si il pisam bine.

2
Făcut

Desfacem carnea subtire aproximativ 1,5-2 cm.

3
Făcut

Punem pe toata suprafata ei usturoiul maruntit, saram si piparam.

4
Făcut

Apoi o rulam bine.

5
Făcut

O punem pe un platou, o astupam cu folie alimentara, o punem la frigider pentru 10-12 ore sa se marineze bine. Eu o las o noapte intreaga.

6
Făcut

Dupa acest timp, o scoatem de la rece, o mai rulam inca o data mai strans.

7
Făcut

Si o legam cu ata de bucatarie.

8
Făcut

O aranjam intr-o tava de copt in care am pus uleiul de masline. O astupam cu capac, sau cu o folie de aluminiu si o dam in coptorul preincalzit pentru 50-60 de minute la temperatura de 200°C.

9
Făcut

Dupa acest timp, scoatem folia de aluminiu si lasam sa se rumeneasca bine carnea, aproximativ pentru inca 10-15 minute, stropind-o din cand in cand cu sosul lasat de ea.

10
Făcut

O scoatem de la rola si o lasam sa se raceasca un pic. Apoi o transferam pe un fund de lemn si atent ii scoatem atele si o taem felii. Acum se poate de servit :) .
Pofta Buna!

anterior
Dulceata de nuci verzi
urmator
Zucchini gratinati

Adaugă comentariul tău