0 0
Salata „Poiana cu ciuperci”

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

400 gr Ciuperci marinate
0,5 buc Piept de pui 300-350 gr
150 gr Cascaval
3-4 buc Castraveti in otet
3 buc Cartofi medii
2 buc Morcov medii
300-350 gr Maioneza
1 legatura Ceapa verde mica
Sare

Salata „Poiana cu ciuperci”

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Si iata ca va prezint o salata pe cat de frumoasa, pe atat de gustoasa! Toate ingredientele se combina perfect, iar modul de asamblare, pur si simplu, m-a dat gata. Zici ca, chiar e o poiana cu ciuperci 🙂 Aici pe site gasiti o reteta foarte usoara de marinare a ciupercilor, eu le-am marinat singura, dar daca nu dispuneti de timp… le puteti procura din comert 😉 O salata delicioasa ce merita inclusa in meniul pentru masa de sarbatoare.

Vizitat de 6.976 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pregatim toate ingredientele: cartofii si morcovii ii fierbem in apa sarata. Apoi totul curatam de coaja. Pieptul de pui il spalam si-l fierbem pana este gata. Pentru aceasta salata vei avea nevoie de un vas adanc, sau de un inel detasabil. Vom asambla salata de sus in jos :) ... deci, punem pe platou o folie alimentara si inelul detasabil, primul strat o sa fie din ciuperci marinate. Le aranjam una langa alta.

2
Făcut

Apoi spalam si taiem ceapa verde si o punem intr-un strat deasupra ciupercilor.

3
Făcut

Urmeaza apoi un strat de cartofi dati prin razatoarea cea mare.

4
Făcut

Ungem apoi bine cu 2-3 linguri de maioneza.

5
Făcut

Castravetii ii taiem cubulete mici si ii punem deasupra.

6
Făcut

Apoi urmeaza un strat de morcovi dat prin razatoarea cea mare.

7
Făcut

Pieptul de pui il taiem marunt si-l repartizam peste stratul de morcovi.

8
Făcut

Apoi ungem generos cu maioneza.

9
Făcut

Dupa care urmeaza un strat de cascaval dat prin razatoarea cea mare. Astupam totul cu o farfurie si dam salata la rece pentru 5-6 ore, sau mai bine peste noapte.

10
Făcut

Inainte de servire vom proceda astfel: deasupra punem platoul in care va fi salata noastra, intoarcem atent forma cu susul in jos. Astfel incat ciupercile sa fie stratul de sus, nu de jos. Luam folia si inelul detasabil.

11
Făcut

Nu este nevoie de infrumusetat, dar eu am mai pus ceva patrunjel deasupra.
Pofta Buna!

anterior
Salata „Bratara de rodii”
urmator
Mini rulade din carne de porc

Adaugă comentariul tău