0 0
Mancare de naut cu spanac

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

150-200 gr Spanac verde la legatura
400 gr Naut fiert
1-2 buc Ceapa medii, sau una mare
5-6 linguri Sos de rosii
2-3 catei Usturoi
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Mancare de naut cu spanac

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

O mancarica satioasa si foarte sanatoasa, numai buna pentru zilele de post si nu numai. Eu am folosit naut fiert dupa metoda mea, dar puteti folosi si la conserva. Acum cu sosul de rosii: de obicei folosesc sos de rosii pregatit de mine acasa, dar astazi am fost foarte curioasa sa vad cum arata rosiile cubulete din conservele cumparate de la magazin… destul de bine 🙂 si am facut o mancare foarte buna, am folosit o cutie micuta. Ce e interesant la aceasta mancare este ca puteti varia cantitatile de produse in dependenta de preferintele fiecaruia, oricum o sa fie foarte gustos.

Vizitat de 1.715 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Nautul il scurgem de apa.

2
Făcut

Spanacul il alegem de frunzele mai uscate si de coditele mai groase si mai aspre, le spalam bine sub jetul de apa rece. Apoi le punem intr-o strecuratoare sa se scurga bine de apa.

3
Făcut

Ceapa o curatam de coaja si o taiem marunt. O punem la prajit intr-o tigaie in care am pus uleiul de floarea soarelui.

4
Făcut

Cand se rumeneste un pic adaugam sosul de rosii, eu am folosit rosii cubulete din conserva. Amestecam totul si lasam sa se gateasca pentru 5 minute la foc mediu.

5
Făcut

Apoi adaugam frunzele de spanac si amestecam bine.

6
Făcut

Dupa 3-4 minute o sa observati ca spanacul scade foarte tare in volum, acum adaugam usturoiul pe care l-am decojit si l-am maruntit bine, amestecam totul.

7
Făcut

Si adaugam nautul, saram si piparam, amestecam si lasam sa se gateasca pentru 4-5 minute la foc mic.

8
Făcut

Dupa care, gustam si mai potrivim de sare daca mai este nevoie.

9
Făcut

Se serveste cald.
Pofta Buna!

anterior
Salata creata cu oua de prepelita, rosii si piept de pui
urmator
Placinta cu ton si ceapa verde

Adaugă comentariul tău