Ingrediente
-
400-500 gr Conopida
-
300 gr Carne afumatapastrama,sau salam
-
2-3 buc Castravetimedii, verzi
-
150-200 gr Cascaval
-
200 gr Maioneza
-
0,5 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Salata crocanta de conopida proaspata, atat de usor de pregatit si atat de gustoasa. La prepararea ei puteti sa folositi orice fel de carne preferati, eu am folosit un fel de pastrama de porc, dar puteti folosi salam, sunca, sau piept de pui fiert – asta in varianta mai dietetica 🙂 si sa inlocuiti maioneza cu iaurt.
Vizitat de 2.217 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|