0 0
Vinegreta cu carne

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

100-150 gr Carne de porc macra, fiarta
2 buc Cartofi medii
2 buc Castraveti murati medii
2 buc Ouă
1 buc Sfecla rosie
3 linguri Maioneza
1-2 lingurite Ketchup
0,25 lingurita Sare
un pic Piper negru macinat

Vinegreta cu carne

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

O salata satioasa si foarte gustoasa, varianta de post o poti pregati dupa reteta de salata ruseasca “Vinegret”. Mie imi plac ambele, dar tie 🙂 ?

Vizitat de 238 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Carnea de porc ( am specificat la ingrediente ca trebuie sa fie fiarta) o taiem felii subtiri.

2
Făcut

Sfecla rosie o fierbem pentru 40-50 de minute, apoi o curatam de coaja si o taiem felii.

3
Făcut

Ouale le fierbem tari, cam pentru 7-10 minute, le curatam de coaja si le taiem felii.

4
Făcut

Cartofii ii fierbem cu coaja pentru 30-40 de minute, cand sunt gata... ii trecem sub jetul de apa rece, ii curatam de coaja, apoi ii taiem felii.

5
Făcut

Urmeaza acum sa taiem felii castravetii, dupa cum ati observat... toate ingredientele se taie felii :) .

6
Făcut

Acum urmeaza sa asamblam salata noastra, care o vom aranja in straturi pe un platou, sau o farfurie frumoasa, vezi in poza. Deasupra saram si piparam un pic.

7
Făcut

Maioneza se amesteca cu ketchup si se pune deasupra, ornam cu verdeata.
Pofta Buna!

anterior
Salata din ridichi si castraveti
urmator
Paste cu broccoli

Adaugă comentariul tău