2 0
Sparanghel la tigaie cu usturoi, lamaie si parmezan

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 legatura Sparanghel
1 buc Lamaie mica
3-4 catei Usturoi
25 gr Unt un cub mic
3-4 linguri Ulei de masline
0,5 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat optional
1-2 linguri Parmezan ras optional

Sparanghel la tigaie cu usturoi, lamaie si parmezan

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Sparanghelul este considerat o leguma cu gust placut si cu o multime de efecte benefice asupra organismului nostru. Este o sursa excelenta de vitamine, fibre, fosfor, potasiu si proteine. Este foarte simplu de gatit, usor crocant, dar totusi moale si foarte gustos. Il puteti servi ca o garnitura pe linga mancarurile din carne, peste, sau ou.

Vizitat de 21.822 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Spalam bine sparanghelul.

2
Făcut

Indepartam apoi partea fibroasa de la cotor, pur si simplu o rupem, sau taiem cu un cutit.

3
Făcut

Incingem bine o tigaie cu ulei, adaugam bucatica de unt.

4
Făcut

Curatam de coaja usturoiul si il taiem marunt, apoi il adaugam in tigaie, amestecam bine.

5
Făcut

Dupa care punem sparanghelul nostru, dam focul mai incet, spre mediu, periodic mai amestecam.

6
Făcut

Dupa 2-3 minute, il stropim cu sucul de la jumatate de lamaie, saram si piparam.

7
Făcut

Lasam sa se pregateasca inca pentru 6-7 minute.

8
Făcut

Dupa care il presuram cu parmezan ras si il putem servi.
Pofta Buna!

Pulpa de miel la cuptor
anterior
Pulpa de miel la cuptor
Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor
urmator
Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor

Adaugă comentariul tău